Căutare

News LetterPrimeşte HTML?

Login

 

20-23 decembrie

program normal

24-26 decembrie

inchis

27-30 decembrie

program normal

31 decembrie -02 ianuarie

inchis

03 ianuarie

program normal

Conducerea baroului aduce la cunoștință membrilor săi că s-a decis aderarea la Programul eLaw oferit de EBAS Iuris. Toți membrii activi înscriși în barou, pot accesa individual GRATUIT, de pe orice dispozitiv (tabletă, computer, telefon), programul de legislatie EBAS, actualizat automat zilnic:

  1. Modul Legislație: acces la toate actele normative, cu forma consolidată la zi și istoricul modificărilor cuprinse în text;

  2. Jurnalul EU: cuprinde legislația UE și comunicările UE;

  3. Jurisprudența CEDO și CURIA;

  4. EBAS Community: modul social ce permite interacțiunea între membrii unei organizații și/sau colegi din domeniul juridic.

Informații complete privind activarea contului găsiți pe pagina Programului eLaw.

Baroul Valcea anunta cu adanca durere, trecerea la cele vesnice a domnului avocat Octavian Pelinel, fost consilier al Baroului Valcea, un om cu inalte calitati morale si profesionale!
Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii spre eternitate! Vesnica recunostinta! Nu va vom uita niciodata!

 

 

Urmare solicitărilor formulate de mai mulți potențiali candidați la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2021, Comisia Permanentă (cu exprimarea online a votului) a decis prelungirea până la data de 25 august (inclusiv) 2021 a perioadei de depunere a dosarelor de înscriere la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2021.

Celelalte dispoziții ale Hotărârii Consiliului UNBR nr. 148/14-15.05.2021 privind organizarea examenului de primire în profesie – sesiunea septembrie 2021– rămân aplicabile.

 

CONSILIUL  BAROULUI VÂLCEA

în conformitate cu art. 52    din  Legea nr.51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

CONVOACĂ ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ  

 

Deschide DOC

 
Stimati colegi,
 
Adunarea Generala Ordinara a Baroului Valcea si Filialei Valcea a CAA se va desfasura in perioada 24-26 martie 2021 cu reconvocare pentru 31 martie -02 aprilie 2021 in situatia in care nu se va indeplini cvorumul cu ocazia primei convocari.
Atasam Regulamentul de desfasurare.
Avocatii din Baroului Valcea, care indeplinesc conditiile si doresc sa se inscrie la Congresul Avocatilor din iunie 2021, sunt invitati sa isi depuna candidaturile la secretariatul Baroului Valcea ( email, fax, direct la secretariat) in intervalul 22-26 februarie 2021.
 
 
 
 
Consiliul Baroului Valcea
Decan,

Narcisa Dumbravescu