Căutare

News LetterPrimeşte HTML?

Login

 

Picture1

Corpul  Profesional al Avocatilor din

 Baroul Valcea

Deplange disparitia domnului avocat CONSTANTIN PREDA, fost prodecan al Baroului Valcea.

Domnul avocat a fost un om cu inalte calitati morale si profesionale, fiind dedicat profesiei de avocat.

Transmitem familiei indurerate sincere condoleante

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Au fost adoptate următoarele măsuri privind desfăşurarea activităţii în perioada stării de alertă:  purtarea mastii faciale este obligatorie in spatiile Baroului Valcea; respectarea  masurilor de distantare sociala de minim 1,5m;  limitarea accesului avocaţilor în sediul baroului doar pentru soluţionarea problemelor urgente; restricţionarea accesului justiţiabililor, fiind acceptate şi prelucrate documentele comunicate prin mijloacele de transmitere la distanţă; se recomandă în continuare utilizarea mijloacelor de comunicare la distanţă cu Baroul Valcea.

                                                            

Incepand cu data de 30 martie 2020 (potrivit Comunicatului din sedinta de Consiliul din data de 24.03.2020) programul de lucru al Baroului Valcea, in perioada starii de urgenta  instituita conform Decretului  195/2020,  va fi 2 zile pe saptamana, respectiv in zilele de marti si joi, în  intervalul orar 9,00- 13,00, pentru solutionarea problemelor urgente si prelucrarea corespondentei comunicate prin mijloacele de transmitere la distanta.

--

BAROUL VALCEA

ANUNT

Având în vedere măsurile preventive dispuse la nivel național pentru a preîntâmpina evoluții nedorite legate de CORONAVIRUS (COVID-19), Consiliul Baroului Valcea  din rațiuni de prudență, in sedinta din 12 martie 2020, în exercitarea atribuțiilor prevăzute de art. 56 alin. (2) din Legea nr. 51/1995, pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, a decis următoarele masuri :

– suspendarea activităților cu publicul începând cu data de 16 martie și până la 31 martie 2020; cei interesați pot remite solicitări/adrese utilizand serviciile postale , curierat, email ;

– stabilirea programului de lucru al Baroului Valcea, în  intervalul orar 9,00- 13,00 pentru aceeași perioadă;