Căutare

News LetterPrimeşte HTML?

Login

 

Baroul Vâlcea lansează un apel de strângere de fonduri pentru cetăţenii ucraineni care şi-au părăsit ţara din cauza războiului.

Avocaţii din Baroul Vâlcea pot face donaţii în bani (LEI) în contul bancar- cu menţiunea donatie refugiaţi Ucraina sau direct la sediul Baroului Vâlcea:

BAROUL VALCEA

contul Baroului Vâlcea- CUI 12135516

              IBAN - RO49 BTRL 0390 1202 P471 20XX

deschis la Banca Transilvania - Rm. Vâlcea

Cei care doresc pot dona și prin intermediul paginii de internet a Crucii Roșii Române: www.crucearosie.ro  

Pentru colegii care doresc sa doneze alimente neperisabile, haine, pături, medicamente etc., vă anunţăm că la Sala Sporturilor (Traian)  intre 10.00 si 18.00, zilnic se pot   dona astfel de ajutoare pentru vecinii nostri.

Toate vor fi inventariate, impachetate, paletate si raportate pentru a fi incorporate in convoi umanitar ce se va deplasa in Ucraina in caravane ale Crucii Rosii Romane si Crucii Rosii Ucrainene.

Important! Produsele de imbrăcăminte trebuie sa fie noi, tiplate, altfel nu pot ajunge in Ucraina.

FII AVOCAT ÎN ȘCOALA TA!

Uniunea Națională a Barourilor din România si BAROUL VÂLCEA invită colegii avocați să se înscrie în Proiectul „Fii avocat în școala ta!” în perioada 09.02.2022 – 20.02.2022.

Înscrierea se va face prin e-mail la secretariatul Baroului Vâlcea, pe adresa de email:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Se pot înscrie avocații care îndeplinesc următoarele condiții minimale:

·  Să fie avocat definitiv;

·  Să se bucure de o bună reputație socio-profesională;

·  Să nu aibă aplicate sancțiuni disciplinare în ultimii 5 ani;

·  Să nu înregistreze restanțe la plata taxelor și contribuțiilor profesionale.

Selecția echipei inițiale de proiect se va realiza de către Consiliul Baroului Valcea până la data de 28.02.2022.

Proiectul se fundamentează pe participarea voluntară și neremunerată a avocaților selectați. Prima etapă se va derula în perioada 15.03 – 15.06.2022 și constă în susținerea de către avocați a unor tematici sub forma a 5 module de câte o oră desfășurate în cadrul programei de dirigenție (sau a altor materii, în funcție de protocol), pentru întreaga perioadă.

Precizăm faptul că programul va fi variabil, în funcție de orarul școlar, raportat la clasele / unitățile școlare partenere – program de dimineață sau de după-amiază, iar tematicile vor fi abordate unitar, având la bază materialele puse la dispoziție de UNBR.

Baroul Valcea, anunta cu  tristete si adanca durere,  incetarea din viata a domnului avocat  DINU ALEXANDRU. Persoană de înaltă distincție sufletească, cu deosebite calități morale, domnul avocat Dinu Alexandru, s-a dedicat profesiei de avocat pe care a servit-o cu abnegație, eleganță și demnitate.
Transmitem familiei indurerate sincere condoleante.
Fie ca Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace !
Corpul neinsufletit este depus la capela Bisericii "Sfantul Ioan" din Mun. Ramnicu Valcea.
Slujba de inmormantarea va avea loc marti, 01.02.2022, orele 12:00  la  Biserica "Sfantul Ioan" si ulterior, cortegiul funerar va pleca spre cimitirul Cetatuia din Nord, unde va avea loc inmormantarea.

20-23 decembrie

program normal

24-26 decembrie

inchis

27-30 decembrie

program normal

31 decembrie -02 ianuarie

inchis

03 ianuarie

program normal

Conducerea baroului aduce la cunoștință membrilor săi că s-a decis aderarea la Programul eLaw oferit de EBAS Iuris. Toți membrii activi înscriși în barou, pot accesa individual GRATUIT, de pe orice dispozitiv (tabletă, computer, telefon), programul de legislatie EBAS, actualizat automat zilnic:

  1. Modul Legislație: acces la toate actele normative, cu forma consolidată la zi și istoricul modificărilor cuprinse în text;

  2. Jurnalul EU: cuprinde legislația UE și comunicările UE;

  3. Jurisprudența CEDO și CURIA;

  4. EBAS Community: modul social ce permite interacțiunea între membrii unei organizații și/sau colegi din domeniul juridic.

Informații complete privind activarea contului găsiți pe pagina Programului eLaw.